Sommeraktiviteter 2022

Periode:

Sommeraktiviteter tilbydes i ugerne 26 og 31. Man tilmelder sig hver aktivitet for sig - se aktiviteterne nederst på siden.

Hvem kan deltage:

Børn på nuværende 0.-6. klassetrin bosiddende i Middelfart Kommune. Bemærk, at ved enkelte aktiviteter kan der være aldersbegrænsning.

Hvis der tilmeldes flere, end der er kapacitet til på de enkelte aktiviteter, så oprettes der automatisk venteliste - og man kontaktes direkte, hvis der opstår en ledig plads.

Åbningstider på aktiviteterne:

Aktiviteterne er åbne mandag-torsdag 8.30-14.30 og fredag 8.30-13.30, hvor der ikke er angivet andet i aktivitetsbeskrivelsen.

Der kan være særlige tider på nogle af aktiviteterne.

Der vil blive udsendt nærmere information herom til dem, der er tilmeldt aktiviteten efter tilmeldingsfristens udløb.

Tilmelding og betaling:

Prisen fremgår ved de forskellige aktiviteter og tilmeldingen foregår her på hjemmesiden.

Et barn kan tilmeldes til en aktivitet på to forskellige måder:

enten via knappen HER  eller via UNI-LOGIN (husk det skal være barnets uni-login).

Tilmeldingen kan foretages fra onsdag den 20. april kl. 16.00

- efter "først-til-mølle-princippet".

Ungdomsskolens kontor har ekstraordinært åbent den 20. april fra kl. 16.00-18.00.

Vi kan træffes på 8888 5690.

Sidste frist:

for tilmelding og evt. betaling er søndag den 22. maj.

Nærmere oplysninger:

om de tilmeldte aktiviteter fremsendes til jer via borger.dk primo juni 2022.

Særlige forhold:

Vi ønsker, at alle børnene får en super god oplevelse, og derfor vil vi bede om, at vi bliver kontaktet ifm tilmeldingen, hvis barnet har særlige behov.

Det kan være en stor mundfuld for et barn at møde en masse nye mennesker, som det måske ikke kender i forvejen.

Vi forbeholder os ret til at afbryde barnets deltagelse i løbet af ugen, hvis vi oplever, at barnet ikke trives med at være i Sommeraktiviteterne.

Beklager, men der er pt. ingen hold i denne liste.

Senest opdateret 30.05.2022 11:17 af AP