Sommeraktiviteter 2024

Periode:

Sommeraktiviteter tilbydes i ugerne 27 og 32. Man tilmelder sig hver aktivitet for sig -
se aktiviteterne nederst på siden.

 

Hvem kan deltage:

Børn på nuværende 0.-6. klassetrin bosiddende i Middelfart Kommune. Bemærk, at ved enkelte aktiviteter kan der være aldersbegrænsning.

Hvis der tilmeldes flere, end der er kapacitet til på de enkelte aktiviteter, så oprettes der automatisk venteliste - og man kontaktes direkte, hvis der opstår en ledig plads.

 

Åbningstider på aktiviteterne:

Aktiviteterne er åbne mandag-torsdag 8.30-14.30 og fredag 8.30-13.30, hvor der ikke er angivet andet i aktivitetsbeskrivelsen.

Der kan være særlige tider på nogle af aktiviteterne.

Der vil blive udsendt nærmere information herom til dem, der er tilmeldt aktiviteten efter tilmeldingsfristens udløb.

 

BEMÆRK: Børn må ikke afleveres før aktiviteten åbner.

 

Man skal selv medbringe drikkedunk og madpakke på de enkelte aktiviteter.

 

Tilmelding og betaling:

Prisen fremgår ved de forskellige aktiviteter og tilmeldingen foregår her på hjemmesiden.

 

Tilmeldingen kan foretages fra torsdag den 18. april kl. 16.00

- efter "først-til-mølle-princippet".

Ungdomsskolens kontor har ekstraordinært åbent den 18. april fra kl. 16.00-18.00.

Vi kan træffes på 8888 5690.

 

Sidste frist:

for tilmelding og evt. betaling er torsdag den 30. maj.

 

Nærmere oplysninger:

om de tilmeldte aktiviteter fremsendes til jer via borger.dk primo juni 2024.

 

Særlige forhold:

Vi ønsker, at alle børnene får en super god oplevelse, og derfor vil vi bede om, at vi bliver kontaktet ifm tilmeldingen, hvis der er særlige forhold omkring barnet, som vi skal være orienteret om eller være opmærksom på.

Det kan være en stor mundfuld for et barn at møde en masse nye mennesker, som det måske ikke kender i forvejen.

Vi forbeholder os ret til at afbryde barnets deltagelse i løbet af ugen, hvis vi oplever, at barnet ikke trives med at være i Sommeraktiviteterne.

 

Uge 27 - Ferieklub i Strib
Stribklubben åbner dørene op til en glad og hyggelig sommeruge, med sjove aktiviteter, hvor alle kan være med. Bl.a. jorden er giftig, vej til skatten, vandløb, ballonskydning, fiskedam, vandglidebane. Vi håber på godt vejr og at vi kan være så meget ude som muligt. Såfremt vejret ikke holder, har vi aktiviteter alle kan bruge indendørs. Fredag siger vi god sommer med slikbod og slush ice. Tag gerne lidt penge med til det. BEMÆRK: Nuv. 0.-6. kl. i 2023-24
Uge 27 - Koloni på Sild
Vi skal bo på øen Sild, som er Tysklands største ø i Nordsøen/Vadehavet. Vi låner et fritidshjem lige ned til havet. Stedet ligger i skønne omgivelser, hvor vi skal tilbringe mange sjove, hyggelige og spændende timer sammen. Der vil blive afholdt et informationsmøde, hvor de tilmeldte og deres forældre orienteres af de deltagende medarbejdere. Vi gør særligt opmærksom på, at det at deltage stiller krav til børnenes selvstændighed, evne til at acceptere regler og rammer for turen. BEMÆRK: Nuv. 3.-6. kl.
Uge 27 - Krea, Sjov og Leg
Denne uge handler det om kreativitet, hvor vi udforsker ordet på alle måder. Vi skal b.la. være kreative med vores hænder, lege samarbejdslege, tænke kreativt og opfinde nye ting og meget mere. Der er ingen grænser for den kreative tænkning og udfoldelse i denne uge, og det bliver så hyggeligt! I må meget gerne medbringe ting som æggebakker, toiletruller, gammelt stof, porcelænskopper, bøtter, morgenmadspakker - og andet i tænker vi kan bruge. BEMÆRK: Nuværende 0.-2. klasser i skoleåret 2023-24
Uge 27 - Science Camp
En uge fyldt med sjove og spændende oplevelser, hvor du får et indblik i fysikkens og kemiens verden på en sjov og spændende måde. Onsdag tager vi på tur til Danfoss Universe. Vi hygger os også med leg og boldspil udenfor, så der er lidt afveksling i løbet af ugen. BEMÆRK: Nuværende 1.-6. klasser i skoleåret 2023-24.
Uge 27 - Sejler-SommerCamp
TILMELDINGEN FOREGÅR VED HENDVENDELSE TIL www.sejlsport.dk/sommer Middelfart Sejlklub arrangerer igen i år sejler-sommercamp. Det bliver en uge med masser af sjove aktiviteter i, ved og på vandet.Lyder det som noget for dig? Man behøver ikke at være sejler og der er intet krav om erfaring. Vi har alt udstyr, som kan lånes helt gratis. Tidspunkt: Mandag-fredag 9-15 Pris: 750 kr. Bemærk for 4.-6. klasse
Uge 27 - Sommersjov i Skoven
Du vil komme til at opleve naturen helt tæt på. Vi fanger smådyr, krabber og rejer og vi går på jagt efter spiselige planter. Vi laver bål, snitter ting af træ, leger i skoven, bygger huler, klatrer i træer, bruger gps, udforsker livet i skoven og meget mere. BEMÆRK: Nuv. 0.-6. klasser i skoleåret 2023-24.
Uge 27 - Sommersjov med Heste - hold 1 mandag-tirsdag
Tilmelding sker på mail: icehorsesbytl@gmail.com Pris: 400,00 kr. for to dage. Max. 15. deltagere. Mandag-Tirsdag 9.00-15.00. For dig der er helt vild med heste, og godt kunne tænke dig at lære noget mere om heste. Det bliver nogle dejlige dage med sjove aktiviteter, der tager udgangspunkt i heste – fællesskab og hygge Vi skal lave et lille orienteringsløb med poster og ”hesteopgaver” samt en trækketur på den hest man er sat sammen med. Du behøver ikke at have erfaring med heste for at kunne deltage.
Uge 27 - Sommersjov med Heste - hold 2 torsdag-fredag
Tilmelding sker på mail: icehorsesbytl@gmail.com Pris: 400,00 kr. for to dage. Max. 15 deltagere. Torsdag-fredag 9.00-15.00. For dig der er helt vild med heste, og godt kunne tænke dig at lære noget mere om heste. Det bliver nogle dejlige dage med sjove aktiviteter, der tager udgangspunkt i heste – fællesskab og hygge. Vi skal lave et lille orienteringsløb med poster og ”hesteopgaver” samt en trækketur på den hest man er sat sammen med. Du behøver ikke at have erfaring med heste for at kunne deltage.
Uge 32 - Cirkus Camp
BEMÆRK: Nuv. 0.-3. kl. i 2023-24 Drømmer du om at blive cirkusartist, så har du muligheden når Middelfart Ungdomsskole har cirkus camp. I cirkus campen er der mulighed for at lære rigtige cirkusdiscipliner, at arbejde med akrobatik, jonglering, balance, stylter, ethjulede cykler og meget mere. Hvis du har en udbryder konge/dronning i maven kan du også prøve en sværdkasse eller blive fakir og ligge på søm eller stå på knus glas. En ting er sikkert - det bliver stur stur cirkuskunst
Uge 32 - Golf Camp
BEMÆRK: Nuv. 4.-6. kl. i 2023-24 Drømmer du om at blive en golf champ, så har du muligheden i Middelfart Ungdomsskoles sommeraktivitet på golfbanen. Uanset om du er nybegynder eller mere øvet, har du nu muligheden for en uge i golfens tegn. Vi mødes hver dag kl. 9.30 og gør os klar til dagens aktiviteter. Fra 10-14 spiller vi en masse golf. Husk at medbringe tøj efter vejret.
Uge 32 - Kreativ klub
BEMÆRK: Nuv. 3.-6. kl. i 2023-24. Kom ind i Kreativ Klub, et kreativt værksted med masser af forskellige dippedutter og limpistoler. Slip fantasien løs, lav hvad du har lyst til med de hyldevis af genbrugsmaterialer vi har. Vi har også små sjove ideer klar til dig, som du kan kigge på, bygge selv og tage med hjem.
Uge 32 - Krible- krable Camp med Ant-boy
BEMÆRK: Nuv. 0.-4. kl. 2023-24 Man behøver ikke rejse langt for at opleve en verden fuld af magi, man kan bare tage til Krible- krable Camp med Ungdomsskolens myreekspert Mikkel. På Campen vil han folde sin store viden om myrer og insekternes magiske verden ud. Vi skal blandt andet på insektskattejagt, tegne og male insekter, bygge små terrarier og insekthoteller, observere og undersøge insekter og myrer og meget mere. Husk at medbringe tøj efter vejret.
Uge 32 - SommerGymnastikskole
TILMELDINGEN FOREGÅR VIA: Du kan læse mere/tilmelde dig her: https://www.gymfh.dk/hold/sommergymnastik/ BEMÆRK: for 3.-6. klasse.
Uge 32 - Tennis SommerCamp i 3 dage
Tilmelding foregår til olenorskov@dadlnet.dk, tlf. 40167061 eller Grebsdorf@mail.dk, tlf. 22289950 (først til mølle). Tennis er en sund og sjov sport, som er med til at forbedre den fysiske som mentale formåen. Onsdag-Fredag 9.00-15.00. Pris: 500 kroner (incl. frugt, snack og drikke) Hvis vejret driller er der mulighed for at benytte Strib svømmehal. Campen er åben for såvel medlemmer af Strib Tennis Klub som ikke-medlemmer.


Senest opdateret 16.04.2024 08:51 af AP

Apricore logo