Sommeraktiviteter 2021

Tilmelding til Sommeraktiviteter starter mandag den 19. april kl. 17.00 her på hjemmesiden.

Ungdomsskolen har ekstraordinært åben mandag den 19. april kl. 17.00-19.00, hvor vi sidder klar til at hjælpe jer fra vores hjemmearbejdsplads. I kan træffe os på telefonnr. 8888 5690 eller vores mail: ungdomsskolen@middelfart.dk
Uge 26 - Ferieklub
Vi laver en sjov og hyggelig uge for dig i Stribklubben. Der vil være forskellige aktiviteter i løbet af ugen- konkurrencer, hoppeborg (hvis Corona tillader det) bordtennis, kreativ værksted, sjov i skoven, bål, byg din egen pizza, bage dyst, skattejagt og hvis vejret er til det så vandrutchebane mm – og selvfølgelig er der tid til bare, at hænge ud og lege selv. Vi glæder os til, at være sammen med dig. Mødested: Stribklubben, Sofiendalvej 112, Middelfart.
Uge 26 - Krea, Sjov og Leg
Denne uge handler det om kreativitet, hvor vi udforsker ordet på alle måder. Vi skal b.la. være kreative med vores hænder, lege samarbejdslege, tænke kreativt og opfinde nye ting og meget mere. Der er ingen grænser for den kreative tænkning og udfoldelse i denne uge, og det bliver så hyggeligt! I må meget gerne medbringe ting som æggebakker, toiletruller, gammelt stof, porcelænskopper, bøtter, morgensmadspakker - og andet i tænker vi kan bruge. Mødested: Ejby Junior- og Ungdomsklub, Halvej 5, Ejby.
Uge 26 - Science Camp
En uge fyldt med sjove og spændende oplevelser hvor du får et indblik i fysikken og kemiens verden på en sjov og spændende måde. Onsdag tager vi på tur til Danfoss Universe. Vi hygger os også med leg og boldspil udenfor, så der er lidt afveksling i løbet af ugen. Mødested: Lillebæltskolen, Skippervej 1, Middelfart.
Uge 26 - Sommersjov i Skoven
Du vil komme til at opleve naturen helt tæt på. Vi fanger smådyr, krabber og rejer og vi går på jagt efter spiselige planter. Vi laver bål, snitter ting af træ, leger i skoven, bygger huler, klatrer i træer, bruger gps, udforsker livet i skoven og meget mere. Mødested: Naturcenter Hindsgavl, Galsklintvej 2, Middelfart.
Uge 31 - Cirkusskole
I Cirkusskolen skal vi jonglere, balancere, gå på stylter, lave akrobatik, prøve ethjulede cykler og seje fakirnumre. Vi har jo en hel uge, så der bliver både tid til at prøve mange forskellige ting og til at øve sig rigtig meget på det man synes er sjovest at træne. Det hele slutter fredag eftermiddag med at vi optræder lidt for hinanden - og hvis vi må - jeres forældre.
Uge 31 - Ferieklub
Uge 31 - Koloni på Sild - FLYTTET TIL UGE 42
Vi skal bo på øen Sild, som er Tysklands største ø i Nordsøen/Vesterhavet. Vi låner et fritidshjem lige ned til havet. Stedet ligger i skønne omgivelser, hvor vi skal tilbringe mange sjove, hyggelige og spændende timer sammen. Der vil blive afholdt et informationsmøde, hvor de tilmeldte og deres forældre orienteres af de deltagende medarbejdere. Vi gør særligt opmærksom på, at det at deltage stiller krav til børnenes selvstændighed, evne til at acceptere regler og rammer for turen.
Uge 31 - Leg og bevægelse i fællesskab
Vi fylder hallerne med sjove og lærerige aktiviteter. Alt kan ske fra sport, dans, yoga, og andre skøre ting. Vi er stadig ikke færdige med at finde på sjove aktiviteter, men vi kan love at det bliver en uge fyldt med sjov, fart, nye venskaber og massere grin og glæde. Sted: Vestfynshallerne i Nørre Aaby

Senest opdateret 04.05.2021 08:09 af APRSUP