Sommerskole

Tilmelding til Sommerskolen 2020 starter mandag den 30. marts kl. 17.00 her på hjemmesiden.

Ungdomsskolens kontor har IKKE ekstraordinært åben mandag den 30. marts kl. 17.00-19.00 på grund af COVID-19, men vi sidder klar til at hjælpe jer fra vores hjemmearbejdsplads kl. 17.00-19.00, hvor du kan træffe os på ungdomsskolens mail

ungdomsskolen@middelfart.dk

Ferieklub
Uge 27 - Ferieklub i Strib

kreativ værksted
Uge 27 - Kreativt værksted
På Kreativt Værksted er der plads til en masse sjove og kreative ideer. Vi laver alt muligt – nøgleringe, maler, dekorerer æsker, tegner, syr og meget mere. Vi skal også hygge med spil og leg inde og uge – og måske lave lidt lækkert i køkkenet eller over bål.

Science
Uge 27 - Science Camp
En uge fyldt med sjove og spændende oplevelser hvor du får et indblik i fysikken og kemiens verden på en sjov og spændende måde. Onsdag tager vi på tur til Danfoss Universe. Vi hygger os også med leg og boldspil udenfor, så der er lidt afveksling i løbet af ugen.

sommersjov i skoven 1
Uge 27 - Sommersjov i Skoven
Du vil komme til at opleve naturen helt tæt på. Vi fanger smådyr, krabber og rejer og vi går på jagt efter spiselige planter. Vi laver bål, vi snitter ting af træ, vi leger i skoven, bygger huler, klatrer i træer, bruger gps, udforsker livet i skoven og meget mere. Fredag skal vi på en sejltur med galeasen Aventura.

Ferieklub
Uge 32 - Ferieklub i Strib
Vi laver en sjov og hyggelig uge for dig i Stribklubben! Der vil være forskellige aktiviteter i løbet af ugen – konkurrencer, bordtennis, hoppeborg, kreativt værksted, måske vandrutchebane, hvis vejret er til det. Du får også lov til selv at være med til at finde på, hvad der skal ske i ugens løb – vi glæder os til at se dig! I uge 32 vil der også være mulighed for at prøve kræfter med live rollespil. Har du dit eget kostume, må du gerne tage det med – ellers kan du låne.

Sild
Uge 32 - Koloni på Sild
Vi skal bo på øen Sild, som er Tysklands største ø i Nordsøen/Vesterhavet. Vi låner et fritidshjem lige ned til havet, i skønne omgivelser, hvor vi skal tilbringe mange sjove, hyggelige og spændende timer sammen. Der vil blive afholdt et info-møde, hvor de tilmeldte og deres forældre orienteres og kan få svar på eventuelle spørgsmål. Vi gør særligt opmærksom på, at det at deltage stiller krav til børnenes selvstændighed, evne til at acceptere regler og og rammer for turen.

Senest opdateret 26.03.2020 11:43 af AP