Kok og konditori

Alverdens mad
Kokken James Beard har sagt, at "Mad er vores fællesnævner, en universel oplevelse". Elsker du mad, og har du mod på nye smags- og kulturoplevelser, så er "Alverdens mad" lige noget for dig. Vores madrejse starter i Danmark, hvor vi i fællesskab laver og spiser vores nationalret, stegt flæsk og persillesovs, og derefter møder vi mad og mennesker fra 6 verdensdele. Vil du med på en madrejse?
Konditori - efterårshold 2021
Går du med en konditor i maven og har du mod og lyst til at lave kager, som de professionelle gør, så er dette hold noget for dig. Vi skal bl.a. arbejde med marcipan, skumfiduser, lave kager med forskellige mousser, kransekage, petitfours, småkager m.m. Der er mange muligheder og sammen finder vi ud af hvad I gerne vil lave.
Konditori - forårshold 2022
Går du med en konditor i maven og har du mod og lyst til at lave kager, som de professionelle gør, så er dette hold noget for dig. Vi skal bl.a. arbejde med marcipan, skumfiduser, lave kager med forskellige mousser, kransekage, petitfours, småkager m.m. Der er mange muligheder og sammen finder vi ud af hvad I gerne vil lave.


Senest opdateret 17.02.2020 11:08 af APRSUP

Apricore logo