Er du til lækker mad kombineret med en outdoor oplevelse ud over det sædvanlige, så læs videre!
Vi snitter og hakker og tilbereder maden outdoor. Så er du til lækker mad og masser af hygge, så er dette holdet for dig.
d. 5. maj laver vi fladbrød/naan med grillede grøntsager, kylling og oksekød.
Husk tøj efter vejret.
Hak og Æd 19. maj 2025
Er du til lækker mad kombineret med en outdoor oplevelse ud over det sædvanlige, så læs videre!
Vi snitter og hakker og tilbereder maden outdoor. Så er du til lækker mad og masser af hygge, så er dette holdet for dig.
d. 19. maj laver en gryderet med pasta eller ris.
Husk tøj efter vejret.
Hak og Æd 26. maj 2025
Er du til lækker mad kombineret med en outdoor oplevelse ud over det sædvanlige, så læs videre!
Vi snitter og hakker og tilbereder maden outdoor. Så er du til lækker mad og masser af hygge, så er dette holdet for dig.
d. 26. maj Indisk Dhal med raita – en vegetar ret med linser.
Husk tøj efter vejret.
Sushi for begyndere 31. marts
Til denne kursusdag vil du få en forståelse af de basale tips og tricks til at lave lækker sushi. Vi laver Hosomaki, Nigiri og har du mod på det, kan du også prøve at lave en fancy form for Nigiri med agurk rundt om. Nogle af aftenernes tips og tricks ville omhandle risen, marinaden, forberedelse af rullemåtte og påføring af ris på Nori (tang).
Sushi for let øvede 7. april
På denne kursusaften går vi lidt mere i dybden med kunsten at lave sushi. Denne aften skal vi lave de større ruller samt dem med ris på ydersiden. Denne aften er for dig, der har deltaget den første aften eller som har prøvet at lave sushi før.