Sprog

 
Fransk flag
Fransk sprog og kultur
Fransk er for dig der gerne vil lære et nyt og spændende sprog. Du vil blive undervist i at kunne forstå, tale og skrive fransk. Vi skal arbejde med udtalen, som er meget anderledes end de sprog, du også lærer i skolen. Fransk tales af mange millioner mennesker i verden. Derfor skal vi også beskæftige os med fransk kultur, samfund og hverdagsliv i nogle af verdens ca. 35 fransksprogede lande. Du skal følge faget hele sæsonen for at få det godskrevet på dit afgangsbevis.
Japansk flag
Japansk sprog og kultur
I dette valgfag får du kendskab til japansk kultur og sprog gennem forskellige aktiviteter. Vi skal lære: - Ord og vendinger på japansk - Skrifttegn (Hiragana, Katakana & Kanji) - Kaligrafi (=Shodo) - Japansk animation af Gibli - Animationssange af Gibli - Kamishibai (Fortælling af japanske historier med papirteater) Du skal følge faget hele sæsonen for at få det godskrevet på dit afgangsbevis.
Spansk flag
Spansk sprog og kultur
Valgfag i spansk er for dig som nyder at lære et nyt sprog og for dig, som vil knokle for det. Vi arbejder både med grammatikken og udtalen, der er meget forskellig fra det danske, og med forskellige sider af den spanske og latinamerikanske kultur. Der vil være lektier til hver gang. Så har du lyst og mod på at kaste dig ud i et nyt krævende sprogområde, er dette faget for dig. Nos vemos! Du skal følge faget hele sæsonen for at få det godskrevet på dit afgangsbevis.


Senest opdateret 15.01.2020 14:35 af LNV

Apricore logo