3. klasser

Kære forældre til børn i 3. klasse

Juniorklubben er et fritidstilbud for alle elever i 4. - 6. klasse og pr. 1. marts for børn fra 3. klasse.

Som forældre til et barn i 3. klasse er der følgende muligheder pr. 1. marts:

• Fortsætte i SFO på fuld tid til og med den 31.07. til SFO-betaling

• Skifte til morgenmodul i SFO

• Indmeldelse i Juniorklubben

Juniorklubben er et fleksibelt tilbud med fleksible åbningstider og betaling. Dette betyder, at tilbuddet ikke er ens ”rundt i kommunen”.

Det er derfor vigtigt, at I orienterer jer her på hjemmesiden for at se, om Juniorklubben kan dække jeres og jeres barns behov.

Det kan naturligvis være en stor omvæltning evt. at skulle benytte et fritidstilbud væk fra ens egen skole.

I opstartsperioden efter 1. marts kan der lokalt etableres ordninger, hvor børnene afhentes på skolen og lærer vejen at kende fra skolen og hen til Juniorklubben.

Hensigten er at lære børnene "den sikre skolevej", at repetere færdselsregler og ikke mindst at skabe tryghed for jeres børn - og for jer.

Lars Thisgaard

Fælleskoordinator for Junior- og Ungdomsklubber