Vi søger nye ”ung til ung formidlere” til vores ”Unge og demokrati dage”

Vi afholder ca. 8 dage, for 9. klasserne i Middelfart kommune. Dagene er endnu ikke fastsat af folkeskolerne, men de kan ligge mandag – torsdag i ugerne 38 – 40 og 43 - 44.

Arrangementerne afvikles kl. 8.00 – ca. 14.00 på Ungdomshuset Walker.

Der udbetales et honorar på kr. 500 pr. gang. Du skal påregne at deltage i ca. 5 arrangementer.

Desuden skal du kunne komme til vores intro-aften, torsdag den 27. august 17.00-21.00 på ungdomshuset Walker.

Her vi du blive sat ind i hvordan en demokrati dag forløber og i det stof du skal undervise i. Du vil møde de andre (nye og gamle) demokrati formidlere og vi spiser en pizza sammen…

At være ”ung til ung formidler” giver en rigtig god træning i at stå foran en større gruppe unge, og det er noget der ser rigtig godt ud på et CV.

Hvis man går i skole, så snak med din skole om muligheden for at få ”studie-relevant fravær”.

Skal du være med i teamet? - så ansøg nedenfor

Ansøgningsfrist 25. juni 2020

Mvh Anders og Unge og demokrati formidlerne

Ansøgning til Ung til Ung formidler