Klubmedarbejder ved Middelfart Ungdomsskole

For dig der kan lide at arbejde med børn og unge i et pædagogisk spændende miljø, hvor der er plads til at finde på aktiviteter, få sjove oplevelser og tætte relationer til både børn og voksne.

Middelfart Ungdomsskoles Klubber søger 1-3 medarbejdere 6-20 timer i ugen fra 1. januar 2021.

Uanset, om du kan tage få eller mange timer, er vi interesseret i din ansøgning.

Klubtilbuddet består af 6 klubber geografisk fordelt i hele kommunen, med juniorklub (4.- 6. klasse) og ungdomsklub (7.kl.- 18 år). Timerne er fordelt i tre klubber; Strib, Brenderup og Ejby.

Arbejdstiden ligger i tidsrummet fra kl. 13.45-21.30.

Det vil være en fordel, at du kan transportere dig mellem klubberne.

Middelfart Ungdomsskole er kendetegnet ved bl.a.:

Vision: Ungdomsskolen vil skabe frirum, læring og udvikling for alle unge i Middelfart Kommune.

Menneskesyn: Alle mennesker handler efter de bedste hensigter og intentioner.

Værdi: Gennem dialog, handling samt i relationen udviser vi ordentlighed over for de unge, samarbejdspartnere, kollegaer og os selv.

Af personlige egenskaber og kvalifikationer har vi et ønske om, at

du er en pligtopfyldende person, der kan opbygge tillids- og meningsfulde relationer

du har fingeren på pulsen i forhold til det, der rører sig blandt børn og unge

du udviser engagement, initiativ, fleksibilitet og involvering

du kan skabe glæde, stemning og fællesskaber for klubbens medlemmer

du kan bidrage til et godt samarbejde og et godt arbejdsklima

du kan leve op til/se dig selv i forhold til Ungdomsskolens vision, menneskesyn og værdi

Løn og ansættelsesforhold iht. ”Overenskomst for pædagoger ved daginstitutioner, skolefritidsordninger, klubber mv”.

Ved ansættelse i stillingen indhentes straffe- og børneattest.

Ansøgningsfrist:

fredag d. 11. december 2020.

Ansøgning og relevante bilag

Vi foretrækker, at du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag.

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam”/”uønsket post”.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført tirsdag d. 15. december fra kl. 17.00.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ungdomsskoleleder Birgitte Dyrbye Jensen på

88 88 56 94 eller Birgitte.DyrbyeJensen@middelfart.dk

Nærmere oplysninger om Ungdomsskolen kan ses på https://middelfart-ungdomsskole.dk/

Ansøg via Kommunens hjemmeside