Kunne du tænke dig af være en af Ungdomsskolens Sexualister?

Assens Ungdomsskole og Middelfart Ungdomsskole uddanner unge mellem 17 og 25 år til sexualister, der som ung til yngre formidlere bliver klædt på til at gå i dialog med og undervise de ældste elever i 7.-10. klasse om diverse temaer knyttet til seksualundervisningen.

Som Sexualist i Ungdomsskolen får du en enestående chance for at dygtiggøre dig på en række felter. Du bliver uddannet af Sex og Samfund og får gennem uddannelsen kompetencer og redskaber, så du er klædt på til at varetage undervisningen ude på skolerne.

Du lærer at kommunikere, strukturere og fremlægge et stof tilpasset en målgruppe, hvilket du vil få glæde af i din videre udvikling - personligt, uddannelsesmæssigt og demokratisk.

Når du er af sted til et arrangement, vil du blive aflønnet med 500 kr.

Du får din transportudgift dækket.

Du får ikke løn/honorar for kursusdeltagelse.

For at blive Sexualist skal du opfylde nogle betingelser:

1. Du skal være bosiddende i enten Assens Kommune eller i Middelfart Kommune eller være tilknyttet en af ungdomsskolerne.
  2. Du skal være mindst 17 år.
  3. Du skal kunne gennemføre et kursusforløb d. 6.-7. november 2021. (forventet tidspunkt 8-16 begge dage)

Info-møde med ansøgere:

12. oktober kl. 16-18 i Middelfart Ungdomsskole, Blindebomsvej 11, Middelfart.

Her får du mere viden om sexualisterne, vi afklarer gensidige forventninger, og vi får hilst på hinanden.

Ansøgningsfristen 3. oktober 2021

som skal sendes via nedenstående formular

Har du brug for nærmere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Tina Frøslev, Assens Ungdomsskole

Tlf. 64747962 / 40573533